CFWEAR.nl wit.png

IT'S TIME

TO GET SOME

NEW CLOTHES

KLEDING SPECIAAL VOOR EENHEDEN VAN HET NL LEGER
 

INSPIRATIE

ZEEFDRUK

FOLIEDRUK

BORDUREN

Textiel bedrukken is een vaak apart. ONS VAK !!

Of het nu gaat om jouw bedrijfskleding, promotionele kleding of merchandise, WIJ staan je bij met deskundig advies en ervaring. We zorgen voor de mooiste resultaten via verschillende technieken. Zeefdruk, transferdruk en borduren. Dat brengt een gamma aan mogelijkheden met zich mee. Voor ieder wat wils.

Niet alleen kleding, maar ook merchandise zoals tassen, petten, paraplu's, Keycords en geweven of rubberen kleding badges nemen wij graag voor onze rekening.

 

U vraagt,.... wij drukken. 

Uw idee, ons ontwerp

Heeft u een idee maar niet de kennis of mogelijkheid om dit uit te werken tot een bruikbaar ontwerp, wij helpen je graag.

 

Maak hiervoor gebruik van de gratis ontwerp service

Stuur ons een schets en wij gaan samen er iets tofs van maken. 

Klant tevredenheid

Wij doen er alles aan om u als klant zo blij als mogelijk te maken. Wij proberen op voorhand mee te denken en ook aan te geven wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn op het gebied van drukken of borduren.

Op deze manier proberen wij transparant te zijn waardoor het eindresultaat exact is zoals u wilt.

GRATIS ONTWERP SERVICE

Heeft u al eerder kleding laten drukken of is het de eerste keer. Wij zorgen dat uw idee uitgewerkt gaat worden tot een mooi eindresultaat. 

Bij het bestellen van kleding of merchandise is onze ontwerp service gratis.

WIJ STOPPEN PAS MET AANPASSEN WANNEER U 100% TEVREDEN BENT.

CHAT OF APP MET ONS

Heb je vragen, wil je even overleggen of een prijs weten, start dan de chat of app ons. Doordat wij constant bezig zijn met het maken van mooie kleding is deze manier van contact het snelste. Wij reageren gemiddeld binnen enkele minuten. 

Start de chat rechts onderin uw scherm.